DAMMSUGARPROFFSEN.SE

vacuum-icon

Villkor

Beställning:
När Du gjort en beställning så träffas ett avtal mellan dig och dammsugarproffsen.se enligt de villkor som beskrivs nedan. Vi förbehåller oss rätten att i efterhand ändra felaktiga priser och leveranstider. Skulle detta ske kommer vi att kontakta dig och informera om detta, Du har då rätt att ändra eller annullera din beställning.

Försäljning/avtal kan ej ske till personer under 18 år. 

Priser
Alla angivna priser är inklusive 25% lagstadgad moms. Vi reserverar oss för eventuella tryck och skrivfel samt förbehåller oss rätten till prisjusteringar utan föregående avisering.

Betalningsalternativ:

Kortbetalning
Vi erbjuder säkra betalningslösningar med VISA och MasterCard i samarbete med KLARNA.

Faktura
Vid betalning mot faktura samarbetar vi med KLARNA

Delbetalning
Vi kan även erbjuda dig möjligheten att dela upp din betalning som då sker i samarbete med KLARNA.

I kassan väljer Du det alternativ som passar dig bäst.

Direktbetalning
Du kan även välja att betala dina varor direkt via din egen bank.

Villkor
Alla villkor för de olika betalningsalternativen presenteras i kassan.

Leverans & kostnader:

Expeditionsavgift
En expeditionsavgift på 29:- tillkommer på beställningar under 300:-.

Fler-paketleveranser
Fraktkostnaden är 149:- Fraktfritt vid order över 5000:- Detta avser ex, kompletta centraldammsugar paket och långa vakuumrör som är skrymmande eller väger mer än 20 kg.

För privatpersoner använder vi Schenker-BTL som kommer att avisera för utkörning av godset fram till er bostad.

För företag använder vi Schenker-BTL som levererar fram till dörren.

Paketleveranser
Fraktkostnaden är 59:- Fraktfritt vid order över 5000:- Detta gäller paketleveranser med max 1 kolli och 20 kg.

För privatpersoner använder vi paket ombud standard Schenker-BTL för avhämtning hos er lokala ICA-handlare eller bensinstation.

För företag använder vi Schenker-BTL för direkt leverans fram till dörren.

Småleveranser
Fraktkostnad är 49:- och skickas normalt som brev. Dit hör bl.a kolborstar, packningar, dammpåsar och liknande. 

Aviseringar
Alla leveranser som sker för avhämtning hos paketombud aviseras via brev eller SMS när paketet kan hämtas hos ombudet.

Leveranstider
Efter godkänd betalningslösning skickas din beställning normalt 1-2 dagar efter om inget annat angivits. Alla våra produkter är lagerförda utom de som anges med leveranstid.

Skulle din beställda produkt/er vara tillfälligt slut kontaktar vi dig för en ny leveranstid. Du har då som kund möjligheten att helt eller delvis annullera din beställning om Du inte accepterar leveranstiden.   

Skador:

Skador på paket
Som kund har Du det fulla ansvaret att undersöka det levererade godset/emballaget från synliga skador. En skada skall direkt vid mottagande anmälas till transportören/ombudet och noteras på fraktsedeln innan den kvitteras.

Dolda skador
Om Du efter mottagandet av godset upptäcker en skada på paket/emballage eller på produkten skall Du omgående kontakta dammsugarproffsen.se.

Om en skada uppstått så får Du inte använda produkten utan Du bör skyndsamt kontakta vår kundtjänst. Spar även emballage så att skadan vid behov kan besiktigas. Beroende på skadans art och omfattning byts produkten ut eller repareras.

Ångerrätt:

Du har som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter mottagandet av varan utan att behöva uppge någon särskild anledning. Vid åberopande av ångerrätt och öppet köp står Du som kund för returfrakten.

Ångerrätten gäller ej för produkter som anpassas, tillverkas efter kundens önskemål.

Returer:

Vid åberopande av Ångerrätt & Öppet köp gäller följande. Meddela vår kundtjänst inom 14 dagar efter det att Du mottagit den vara eller varor Du vill returnera.

En vara som returnerats utan föregående kontakt accepteras ej. Vi löser inte ut paket som skickas till oss mot postförskott.

Du har som kund rätt att inspektera varan som mottagits innan Du beslutar om eventuell retur. Inspektionen skall dock utföras med stor försiktighet och ej mer omfattande än nödvändigt. Varan måste returneras komplett i oförändrat skick och i originalförpackningen.

Vid retur måste varan förpackas väl helst i samma emballage som den levererades i. Skador som uppkommit på grund av bristfällig emballering kommer att debiteras dig som kund.  Om en returnerad vara inte är komplett, skadad eller liknande kan dammsugarproffsen.se /NorCare AB komma att debitera dig eller ej accepteras.

För näringsidkare tillämpar vi köplagen. Returavdrag samt kostnader för returfrakt tillkommer.   

Outlöstapaket:

För paket/vara som levererats men ej avhämtats/mottagits kommer efter retur till dammsugarproffsen.se att debiteras dig för våra faktiska hanteringskostnader plus fraktkostnader. 

Garantier & reklamation:

För garantier tillämpar vi gällande konsumentköplag med vissa märkeskopplade avsteg.
Centralenheter 2 till 5 års garanti.
Produkter som används inom professionell användning – 3 mån garanti.

För att garanti skall kunna åberopas måste kopia på inköpshandling kunna uppvisas. Garanti gäller från inköpsdatum. dammsugarproffsen.se förbehåller sig rätten att under garantiperioden välja var och hur varan skall repareras eller bytas ut. Om en reparatör skickas ut i ett garantiärende och inget fel konstateras kommer vi att debitera dig de kostnader som eventuellt uppstår. Detta gäller även i de fall då Du orsakat skadan själv som vid t.ex felmontering eller handhavandefel.

Garantin omfattar fel som orsakats av material eller produktionsfel. Slitage, felaktig användning, förbrukningsmaterial eller fel som ligger utanför vår möjlighet till kontroll omfattas ej av garantin.

Reklamation
Om kvalitén på en levererad vara visar sig var bristfällig ber vi Er ta kontakt med kundservice så att vi kan se till att felet rättas till. En retur som är kopplad till en reklamation bekostas av dammsugarproffsen.se Det åligger köparen att tillse att varan returneras till säljaren.   

Force majeure:

dammsugarproffsen.se anser sig befriad från förpliktelser vid händelser som ligger utanför vår möjlighet till kontroll. Exempel på detta är arbetsmarknadskonflikter, krig, naturkatastrofer eller liknande.   

Copyright:

Allt material på vår hemsida (www. dammsugarproffsen.se) är copyrightskyddat av Norcare Living Quality AB. Detta innebär att all text, bild och illustrationer är skyddade. För att få använda material från vår hemsida krävs ett skriftligt godkännande. För att ansöka om tillstånd till att använda skyddat material, kontakta info@dammsugarproffsen.se.

Powered by Talex e-handelssystem